Ποιοί Είμαστε

Η ιστοσελίδα μας, με την ονομασία «silverosa.gr», έχει ως στόχο να σας προσφέρει κοσμήματα, αρίστης ποιότητας, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η επιχείρηση μας, με την ατομική επωνυμία «Καλοκύρης Στέφανος», δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και χονδρικής εμπορίας κοσμημάτων και ρολογιών και έχει ως κύρια έδρα της, κατάστημα επί του τρίτου ορόφου του κτιρίου της οδού Βενιζέλου 42, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Καινοτομώντας και αξιοποιώντας τις προόδους της σύγχρονης εμπορικής συναλλακτικής πρακτικής, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου και με σεβασμό των διατάξεων του ηλεκτρονικού εμπορίου και του δικαίου του καταναλωτή, σας δίνουμε, πλέον, τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, κάνοντας τις αγορές σας απευθείας μέσω του διαδικτύου.

Παράλληλα, σας εγγυόμαστε πώς η απεικόνιση των προς πώληση κοσμημάτων είναι, κατά το δυνατόν, ακριβής, καθότι οι φωτογραφίες που προβάλλονται εδώ, είναι προϊόντα επαγγελματικής φωτογράφισης, με στόχο να αποτυπώνεται, κατά μείζονα λόγο, η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Απλά, γρήγορα και οικονομικά, μπορείτε να κάνετε onlineτις αγορές σας, επιλέγοντας μέσω μιας –διαρκώς ανανεωμένης- ευρείας γκάμας κοσμημάτων και ρολογιών, από ασήμι, από χρυσό, από πολύτιμους λίθους, ανάλογα με τη δική σας αισθητική, σ’ όλες τις τιμές και για όλες τις περιστάσεις.

Η μεταφορά γίνεται με δική μας επιμέλεια και με δική μας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σας μεταφέρουμε εγκαίρως και με ασφάλεια το επιλεχθέν από εσάς κόσμημα στον τόπο, τον οποίο εσείς θα μας υποδείξετε.

Τα περισσότερα απεικονιζόμενα προϊόντα εκτίθενται στο χώρο μας, στον οποίο και θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχθούμε και να σας τα επιδείξουμε, εφόσον επιθυμήσετε να έχετε κατ’ ιδίαν άποψη του κοσμήματος που σας ενδιαφέρει.

Με τιμή,

Καλοκύρης Στέφανος,

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2311221570 & 6976427296

Οδός : Βενιζέλου 42, Θεσσαλονίκη, ΤΚ : 54624

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πληκτρολογήστε το e-mail σας και πιέστε "Εγγραφή"
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Κάνοντας εγγραφή αποδέχεστε τους όρους χρήσης και δηλώνετε πώς έχετε λάβει ενημέρωση σχετικα με τα προσωπικα σας δεδομένα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 42, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ.: 2311 2215 70
  • Mail: info@silverosa.gr

 

follow us